2020 1.Dönem TOHM Değerlendirme Sonuçları İlanı

2020 1.DÖNEM TOHM DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

 

Eskrim Federasyonu ve Spor Genel Müdürlüğümüz tarafından belirlenen kriterler uyarınca, Değerlendirme ve Seçim komisyonu tarafından başvurusu kabul edilen ve yapılan değerlendirme neticesinde aşağıda isimleri yazılı sporcular Ankara TOHM'ne belirtilen statülerde kayıt hakkı elde etmişlerdir.

Listede isimleri bulunan sporcular gerekli belgeleri tamamlayarak (Ek 2,3,4) ilan tarihinden itibaren 10 iş günü içerisinde Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teslim ederek kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

Bu süre içerisinde mazeretsiz olarak merkezlere kayıt işlemlerini başlatmayan sporcular kayıt haklarını kaybederler.

 

İlgililere ilanen duyurulur.

 

  • Defne Lal Oruncak 07.2005                  Ankara            Gündüzlü
  • Gökçe Sena Üstün 02.2005                 Ankara            Yatılı

 

 

Gerekli Belgeler;

Ek 2 Sporcu Beyannamesi

Ek 3 Muvafakatname

Ek 4 Taahhütname

Ek 9 Okul Nakil Talep Dilekçesi

 

Okul nakil işlemleri bilgilendirme;

 

1- TOHM'a seçilmiş olan lise eğitimine devam eden yatılı sporcuların mahallindeki okullara nakilleri MEB mevzuatı kapsamında ilgili Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri tarafından gerçekleştirilir. Sporcuların kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra okul nakli için 1 ay içerisinde müracaat etmesi zorunludur.

Bu kapsamda; süresi içinde nakil başvurusunda bulunmayan veya naklini aldırmayan sporcuların merkezle ilişiği kesilir.

 

2- TOHM'a seçilmiş olan lise eğitimine devam eden gündüzlü sporcuların öğrenim gördükleri okulların merkeze uzak olması halinde merkeze yakın okullara sporcunun talebi ve TOHM Koordinatörlüğünün uygun görüşü ile nakilleri gerçekleştirilebilir.

 

5- Öğrenciler nakil taleplerini şahsi dilekçe ve öğrenci belgesi ile TOHM il koordinatörlüğüne yapmaları gerekmektedir. (Dilekçe örnekleri Ek-9)