Eskrim 3.Kademe Kıdemli Antrenör Uygulama Eğitimi hk

ESKRİM 3. KADEME KIDEMLİ ANTRENÖR UYGULAMA EĞİTİMİ

 

Eskrim 3. Kademe Kıdemli Antrenör Uygulama Eğitimi Programı 06 Aralık- 13 Aralık 2021 tarihleri arasında Ankara (Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) Eskrim Salonunda ) ilinde yapılacaktır.

 

3.KADEME KIDEMLİ ANTRENÖR UYGULAMA EĞİTİMİ KURSUNA KATILACAKLARDA ARANACAK ŞARTLAR

 

  • Türkiye Eskrim Federasyonu Eskrim Antrenör Eğitim Talimatında belirtilen hususlar geçerlidir.( Federasyon>Mevzuatlar>Antrenör Eğitim Talimatı)

Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Antrenör Eğitimi Yönetmeliği gereğince kurslara sadece;

  • 3.Kademe temel eğitim sınavını başarıyla tamamlayanlar,
  • Üniversitelerin spor bilimleri alanında lisans eğitimi veren fakülte veya yüksekokullarından antrenörlük bölüm mezunları denklik işlemlerini tamamladıktan sonra uygulama eğitimine direk katılabilirler.

·         Kursa katılmak isteyen kursiyerlerin başvurularını ve ödemelerini en geç son başvuru tarihi ve saatine kadar “Spor Bilgi Sistemi (E-devlet)” üzerinden yapmaları gerekmektedir. (E-Devlet) Spor Bilgi Sistemi Üzerinden Başvuru Şekli: E-Devlet Giriş/Gençlik ve Spor Bakanlığı/Spor Bilgi Sistemi/ Uygulamaya Git/Spor Elemanı/Kurs Başvurusu/ Bilgilendirme/Başvuru Bilgileri (Bu sekmeden yalnızca Kademe-Federasyon- Branş- Kurs Sekmeleri Seçilecek) Alt Branş sekmesini seçmeyiniz, daha sonra yönlendirmeleri takip ederek tüm kısımları doldurarak başvurunuzu yapmanız gerekmektedir. Kayıt sırasında girmiş olduğunuz E-posta adreslerinizin doğru olduğundan emin olunuz. Kursa katılma hakkı kazandığınızda tüm bilgilendirme metinleri e-posta adreslerinizden paylaşılacak olan whatsapp grubu linki üzerinden gerçekleşecektir. Mail adresinizin yanlış olması halinde oluşacak aksaklıklarda sorumluluk tamamen katılımcıya aittir. Ödeme ile ilgili referans numarası belirtmiş olduğunuz E-posta adresinize gönderilecektir. Gelen referans numarasını kontrol ederken gereksiz ya da spam klasörlerinizi de kontrol etmeniz rica olunur.

 

DİKKAT!

 

·         REFERANS veya TC KİMLİK NUMARASI ile TEB (Türk Ekonomi Bankasına) hesabına Kurumsal Ödeme Spor Genel Müdürlüğü Eskrim Federasyonu kurs başvurusu yapılacağı belirtilerek yapılacaktır (söylenen işlem banka görevlisine iletilmediği takdirde banka havale ücreti kesmektedir).

·         TEB bankamatiklerinden de kurumsal ödemeler sekmesinden ödeme yapılmaktadır.

Federasyon IBAN numaralarına direk havale, EFT veya banka şubesinden ödeme yapılmayacaktır. Ödemelerin en geç 04.12.2021 tarihi 23: 59'a kadar yapılması gerekmektedir.

Sistem kapandıktan sonra işlem alınamamaktadır.

·         Kurs için başvuru evrakları otomatik olarak E-devlet kapısı, Spor Bilgi Sistemi üzerinden yüklenecektir. Ayrıca Federasyona fiziki olarak göndermenize veya kursun gerçekleşeceği yere getirmenize gerek yoktur.

·         Kursiyerlerin başvuru ve ödemeyi yapmaları kursa kabulü anlamına gelmemektedir.

·         Kursun üst katılımcı sayısı olan 50 kontenjanı dolması halinde Eskrim Federasyonu Eğitim Talimatı Madde 7/3 te yer alan sıralama göz önünde bulundurulacaktır.

·         Yeterli başvuru olmaması durumunda kurs ileri bir tarihe ertelenecektir.

·         2016 Yılından sonra antrenör yetiştirme kurslarına katılıp başarısız oldukları uygulama derslerinden bütünleme sınavına girmek isteyen adayların bütünleme formunu doldurarak, ıslak imzalı halini taratıp en geç 04.12.2021 tarihine kadar egitim@eskrim.org.tr e-mail adresine elektronik posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir. (Aslını kursa getireceklerdir.)

·         Kursiyerler eğitim için kullanacakları malzemeleri yanlarında getirmek zorundadırlar.(Antrenör ceketi, maske, eldiven ve silah).Eskrim ceketi ile gelen antrenörler antrenör ceketini temin edene kadar kursa kesinlikle kabul edilmeyecek ve devamsızlığından sayılacaktır.

·         MAĞDURİYET YAŞAMAMANIZ ADINA LÜTFEN KURS KAYITLARINIZI SON GÜN VE SAATE BIRAKMAYINIZ.

·         Ankara 06- 13 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek ‘Eskrim 3. Kademe Kıdemli Antrenör Uygulama Eğitimi'ne katılacak adayların; 'Covid-19 tarama anketi, Risk kabul formu ve en çok 72 saat önce yapılmış bir Negatif PCR test sonuçlarını da yanlarında getirmeleri gerekmektedir. İki doz aşı olan katılımcıların ise aşı kartlarını da yanında getirmeleri gerekmektedir.

·         Covid-19 tarama anketi için 

·         Covid-19 risk kabul taahhütnamesi için

·         Bütünleme formu için

·         Not: Eğitime katılım gösterecek antrenörlerimiz  en çok 72 saat önce yapılmış bir Negatif PCR test sonuçlarını da yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

 

EĞİTİM PROGRAMI

 

Yüz yüze uygulama eğitiminin başlayacağı tarih ve saatte tüm kursiyerlerin Ankara Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezinde Eskrim Salonunda gerekli ekipmanları ile hazır bulunmaları gerekmektedir.

Kursiyerler uygulama eğitimine gelirken kursun başladığı günü kapsayacak şekilde 72 saat geçerli PCR testi yaptırmaları mecburidir. PCR testleri olmayan kursiyerler hiçbir şekilde salona alınmayacak testlerini yaptırmadıkları takdirde kursla ilişikleri kesilecektir.

06.12.2021 Pazartesi tarihinden 12.12.2021 Pazar tarihine kadar olan eğitimler teorik ve uygulama eğitimi olarak yapılacaktır.

13.12.2021 Pazartesi tarihinde teorik ve uygulama sınavı yapılacaktır.

Whatsapp katılım linki aşağıda verilmiştir. Kurs programı grup üzerinden paylaşılacaktır.

Kursun sağlıklı yürütülebilmesi, iletişimin sağlanması ve paylaşımlar açısından lütfen gruba dahil olunuz.

Whatsapp Linki : https://chat.whatsapp.com/ECk3ihgLwR9FtGeQp9UGpq

 
 

Kurs Ücreti                       : 3. Kademe 2250 TL

Kayıt Tarihleri                  : 26 Kasım-04 Aralık 2021

Kurs Başlangıç Tarihi      : 06.12.2021 Pazartesi 09: 00

Kurs Bitiş Tarihi               : 13.12.2021 Pazartesi 13: 00

 

Kurs Teorik ve Uygulama Sınavı     : 13.12.2021 Pazartesi 09: 00-13: 00

 

Kurs İrtibat: Kenan Gönder 

Tel: +90 (312) 255 11 61   +90-533-464-13-78  (Mesai Saatleri İçerisinde 09: 00-18: 00)

Mail adresi: egitim@eskrim.org.tr