Tüm Hakemlerimizin Dikkatine...

Tüm hakemlerimizin müsabakalara görevlendirme, görev talep edebilme, vize işlemlerini yürütme vb. işlemlerini daha kolay ve sistematik bir şekilde yürütebilmeleri adına hakemlerimiz için otomasyon sistemi Merkez Hakem Kurulu tarafından Federasyonumuz iş birliği ile hayata geçirilecektir.

 

Hakemlerimizin otomasyon sistemini kullanabilmeleri için öncelikle federasyonumuz internet sayfası üzerinden ‘Online İşlemler' bölümünden ‘Sporcu Bilgi Sistemi' kısmına tıklayarak üye ol seçeneği üzerinden kayıtlarını tamamlamaları gerekmektedir. Akabinde görev almak istedikleri müsabakalardan talep oluşturmaları ve yapılan görevlendirmeleri takip etmeleri gerekmektedir.

 

Otomasyon sistemimiz 11-12 Aralık 2021 tarihinde Sakarya ilinde düzenlenecek olan Gençler Epe Federasyon Kupası müsabakası ile test aşamasına başlayacak olup, 08-09 Ocak 2022 tarihinde düzenlenecek olan Yıldızlar Flöre Federasyon Kupası müsabakası ile tamamen kullanılmaya başlanacaktır. Otomasyon sistemi ile ilgili tüm sorularınızı mhk@eskrim.org.tr adresine mail yolu ile ulaştırabilirsiniz.