Genç Kadın Kılıç Takımımız Avrupa 3’üncüsü oldu

Genç Kadın Kılıç Takımımız Avrupa 3’üncüsü oldu

Estonya Tallinn'de devam eden Gençler ve Yıldızlar Avrupa Eskrim Şampiyonası'nda bugün (27 Şubat) takım müsabakalarında; Begüm Alkaya, Damla Demirkol, Nisanur Erbil ve Nil Güngör'den kurulu genç kadınlar kılıç takımımız üçüncülük maçında Fransa'yı 45-41 mağlup ederek bronz madalyanın sahibi oldu.

Başkent Tallinn'de bugün Avrupa üçüncülüğü yolunda; tablo-16'da İsrail'i 45-26, çeyrek finalde Ukrayna'yı 45-33 yenerek yarı finale yükselen takımımız, bu turda Macaristan'a 45-33 mağlup olarak üçüncülük maçı için Fransa ile eşleşti. Fransa karşısında 45-41 galip gelen millilerimiz, organizasyonu üçüncü takım olarak tamamlayarak bronz madalya kazandı.

Şampiyonada bugün piste çıkan genç kadınlar flöre takımı (Alioğlu, Anbarlılar, Durukan, Ertün) 7'nci, genç erkekler epe takımı (Elibol, Öner, Seçik, Yeter) ise organizasyonu 22'nci takım olarak tamamladı.

Şampiyona yarın (28 Şubat Salı), genç kadınlar epe ve genç erkekler flöre/kılıç kategorilerinde düzenlenecek takım müsabakalarının ardından son bulacak.

 genc kadin kilic kursugenc kadin kilic tallinn mac2genc kadin kilic tallinn sevincgenc kadin kilic tallinn2genc kadin kilic tallinn3genc kadin kilic kursu toplu