Tohm Partner Sporcu alımı hk.

2023-2024 Müsabaka sezonunda Türkiye Eskrim Federasyonu Kadın-Erkek U-17 ve Genç klasmanında TOHM sporcuları haricinde ilk 12 içerisinde bulunan sporcuların Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi'ne partner sporcu olarak katılımları uygun görülmüş olup, sporcular aşağıdaki şartları yerine getirmeleri halinde TOHM antrenmanlarına katılım gösterebileceklerdir.

 

Sporcuların TOHM partner statüsünü kazanmaları ve kaybetmeleri Türkiye'de yapılacak olan U17 Yıldız ve Genç kategorilerinde düzenlenen Türkiye Şampiyonaları ve Federasyon Kupaları sonrasında güncellenen klasmana göre yapılacaktır. Sporcuların her iki klasmandan birinde (U17 Yıldız veya Genç Klasmanı) ilk 12 içerisinde yer aldığı takdirde TOHM partner sporcusu olarak değerlendirilecek olup, klasmanda ilk 12'den düşen sporcular partner statüsünü kaybedeceklerdir.

 

 Başvuru mail adresi : tohmpartner@eskrim.org.tr

 

Diğer Hususlar ve İstenen Belgeler:

- Sporcular ayda 4 antrenmana katılım göstermedikleri takdirde partner sporculuktan çıkarılacak sezon boyunca klasman şartını yerine getirseler dahi tekrar partner sporcu olamayacaklardır.

- TOHM partner sporcuları yalnız salon kullanımından yararlanabileceklerdir.

- Antrenörlerden teknik ders talepleri olursa ilgili branş antrenörün müsaitlik durumuna göre değerlendirmeye alınacaktır.

- Katılacak sporcuların, sporcu sağlık beyanlarını, sağlık raporlarını ve veli muvafakatnamelerini ibraz etmeleri gerekmektedir.

 

1-Partner Sporcu Kayıt Formu

2- Partner Muvafakatname

3- Sağlık Beyanı