Antrenörlük Vize Duyusu hk.

 

  • Türkiye Eskrim Federasyonu 2022 müsabaka sezonunda antrenörlerimizin vizeli sayılabilmeleri için aşağıdaki şartları yerine getirmeleri gerekmektedir.Federasyonumuz ve Bilgi Üniversitesi arasında yapılan iş birliği protokolü kapsamında; sporda çocuk koruma eğitimleri yapılacaktır. Daha önce yapmış olduğumuz Sporda Çocuk Koruma Eğitimlerinin devamı niteliğinde yapılacak olan bu eğitimlere; antrenörlerimizin vizeli sayılabilmeleri ve üst kademelere geçişlerdeki seminer şartını yerine getirmeleri için katılım göstermesi gerekmektedir. Yapılacak olan eğitimler birbirinden farklı dört modülden oluşmaktadır. Her eğitim modülünün sonunda katılımcı belgesi düzenlenecek olup, antrenörlere  gönderilecektir. Dört eğitim modülü tamamlandığında,  antrenörlerimize “Sporda Çocuk Koruma Eğitimi Sertifikası” verilecektir.
  • Geç vize yaptırmayı düşünen antrenörlerimizin, yukarıda belirtilen eğitimi almadan vize yaptırmaları mümkün olmayacağından ve belirlenen sayıya ulaşmadan eğitimlerin açılması mümkün olmadığından, eğitimlere katılmaları yararlı olacaktır.

 

Eğitim Tarihi:

2022 Yılında yalnızca 1. Modül yapılacaktır. Aşağıda bulunan tarihlerde yapılacak eğitimler 1. modül kapsamındadır. Antrenörlerimizin uygun olan tarihlerden birine katılmaları gerekmektedir.

 

1. Seneçek => 13-14 Ocak 2022- Online Eğitim (130 kişi ile sınırlıdır.)

2. Seneçek => 20-21 Ocak 2022- Online Eğitim (130 kişi ile sınırlıdır.)

Eğitim Saati: 20: 00-22: 00

SPORDA ÇOCUK KORUMA SEMİNER PROGRAMI KATILIM LİNKİ

 

https://iyzi.link/AHn8Pw

 

ÖNEMLİ NOT: Katılımcıların ödemelerini yaptıktan sonra mail yoluyla aşağıda verilen mail adresine TC kimlik numaralarını bildirmeleri gerekmektedir.

 

kubra.varol@bilgi.edu.tr

Bilgi Telefon: 0212 311 72 34

ÖNEMLİ NOT: Eğitimi tamamladıktan sonra gelişim semineri sayılabilmesi için Spor Bilgi Sisteminden de seminer kaydınızı oluşturunuz.

 

  • Antrenörlerimizin aşağıdaki linke tıklayarak açılan formu eksiksiz bir şekilde doldurup göndermeleri gerekmektedir. Antrenörlük vize ücretlerinizi Türkiye Eskrim Federasyonu online ödeme sisteminden yaptıktan sonra dekontlarınızı ve ilk yardımcı belgelerinizi forma yükleyerek göndermeniz gerekmektedir.Not: Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünün yazısına istinaden Sağlık Bakanlığından alınan ilkyardımcı belgelerinin geçerlilik tarihi 30.06.2022 tarihine kadar uzatılmıştır.

 

ANTRENÖR VİZE TALEP VE İLETİŞİM BİLGİLERİ FORMU LİNKİ

https://forms.gle/Z6u6AqdzNYVY1DXk7

Formu daha sağlıklı bir iletişim adına lütfen eksiksiz bir şekilde doldurunuz.

Formların ve vize ücretinin son gönderim tarihi 31 Ocak 2022

 

Formlarınızı Sporda Çocuk Koruma eğitimine girdikten sonra gönderiniz.

ANTRENÖR VİZE ÜCRETLERİ  (İl Müdürlüğü Antrenörleri Vize Ücretinden Muaftır.)

 

 

ANTRENÖR VİZE ÜCRETLERİ

2022 Yılı Antrenör vize ücreti: 250 tl

2022 Yılı Antrenör geç vize ücreti 650 tl

İletişim: Kenan GÖNDER

0312-255-11-61Dahili: 23