Challenge Wratislavia Turnuvası Hakkında Önemli Duyuru!

21-25 Mart 2024 tarihinde Polonya'nın Wroclaw şehrinde Wroclawianie Fencing Club tarafından düzenlenecek olan Challange Wratislavia turnuvası U11, U13 ve U15 kategorilerinde yapılacak olup, söz konusu özel turnuva; altyapı sporcularının gelişimi için önem arz ettiği yönünde gelen talepler doğrultusunda Federasyon faaliyet programına alınmıştır.


Belirtilen özel turnuva uluslararası federasyonların faaliyet takviminde bulunmadığından katılımcıların milli sporcu belgesi talepleri karşılanmayacaktır.


Turnuvanın katılım ve kayıt işlemlerinin bireysel olarak da yapılması mümkün olduğundan; sporcuların bütün sorumlulukları velilerine, antrenör ve kulüplerine ait olmak üzere, müracaatlarını bireysel olarak ilgili organizatöre yapabileceklerdir. Turnuvaya bireysel olarak müracaat edecek olan sporculara herhangi bir şekilde görev yazısı yazılması ve hizmete özel pasaport kullandırılması mümkün değildir.


Söz konusu turnuvaya katılım için Federasyona müracaat eden sporcuların işlemlerinin ise; 05.09.2023 tarihinde Federasyon resmi internet sitesinin duyurular bölümünde yayınlanan “Yurtdışı Turnuvalar Katılım İşlemleri ve Esaslarına” göre yapılması gerekmektedir.