İspanya’da takımlarımızdan iki bronz madalya

İspanya’da takımlarımızdan iki bronz madalya

İspanya La Nucia'da iki gündür (3-4 Şubat) devam eden 20. Eskrim Akdeniz Şampiyonası'nda bugün takım müsabakalarında piste çıkan kadın ve erkek mix takımlarımız bronz madalya elde etti.

Alara Atmaca, Elif Yalçın ve Duru Ayşe Özgönül'den kurulu kadın mix takımımız bugünkü mücadelesinde; İspanya-3 takımını 30-27 yenerek yarı finale yükseldikten sonra bu turda İtalya'ya 30-23 mağlup olarak organizasyonu 3'üncü takım olarak tamamladı. Toprak Altınçekiç, Kıvanç Kırtay ve Göksu Mert Oran'dan oluşan erkek mix takımımız ise Portekiz'i 30-7 yendikten sonra İspanya-2 takımına 30-27 yenilerek kürsünün üçüncü basamağında yer aldı. 

Öte yandan; Bulgaristan Filibe'de 2-4 Şubat tarihlerinde düzenlenen Gençler Kılıç Dünya Kupası'nda bugün takım müsabakalarında genç erkekler kılıç takımımız (Tolga Aslan, Enes Talha Kalender, Adem Doruk Küpeli, Furkan Yaman) 7., genç kadınlar kılıç takımımız (Begüm Alkaya, Akya Göllü, Nil Güngör, Zehra Kerem) ise 15'inci oldu. Gürcistan Tiflis'te düzenlenen Gençler Dünya Kupası'nda piste çıkan genç kadınlar kılıç takımımız (Ceren Cebe, Nilahsen Erten, Aleyna Ertürk, Yasemin Toktaş) organizasyonu 12'nci takım olarak tamamladı.

kizlartakim kursuerkek takimkizlar takim