Yıldız Kızlar Epe Takımımız Danimarka’da ikinci oldu

Yıldız Kızlar Epe Takımımız Danimarka’da ikinci oldu

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da bu hafta sonu (4-5 Aralık) düzenlenen Avrupa EFC U17 Yıldızlar Circuit Turnuvası'nın ikinci gününde takım müsabakalarında mücadele eden ‘Aleyna Ertürk, Kayra Naz Özcan, Yağmur ve Damlanur Sönmüş'ten kurulu Yıldız Kızlar Epe takımımız başarılı karşılaşmaların ardından ikincilik kupasının sahibi oldu. Dün ay-yıldızlı sporcularımızın bireysel karşılaşmalarda bir altın, iki bronz madalya ile yaşattığı gururu bugün de sporcularımız takım halinde elde ettiği başarıyla yaşatırken; Millilerimiz organizasyonun her iki gününde de kürsüde yer alarak turnuvaya adeta Türkiye imzası attı.
 
 
Kopenhag'da bugün oynanan takım müsabakalarında; Yıldız Kızlar Epe takımımız tablo-16'da karşılaştığı İsveç-2 takımını 45-25, çeyrek finaldeki rakibi İsveç'i 45-34 ve yarı-finalde İtalya'yı 45-39 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Finalde Estonya ile eşleşen takımımız 45-43 yenilerek kürsünün ikinci basamağındaki yerini aldı.
Bugün aynı zamanda Yıldız Erkekler Epe takımımız (Murat Meriç, Cengizhan Öner, Yalgın Yeter, Çınar Öğüt) 7., kızlarda ise Türkiye-2 takımımız (Yağmur Yurttaş, Zülal Can, Dila Naz Eken) organizasyonu 15. takım olarak tamamladı.