Yıldızlar Epe Federasyon Kupası Sona Erdi

Yıldızlar Epe Federasyon Kupası Sona Erdi

Antalya ev sahipliğinde 25-26 Ocak tarihlerinde düzenlenen Yıldızlar U17 Epe Federasyon Kupası, iki gün süren karşılaşmaların ardından son buldu. Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu'nda 62 yıldız epecinin katılımıyla gerçekleştirilen organizasyonda Nilahsen Erten ve Murat Meriç birincilik kupasını elde eden isimler oldu.
 
1
 
Türkiye Eskrim Federasyonu (TEF) 2021-2022 yılı faaliyet takviminde yer alan organizasyonda; Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kocaeli, Konya, Mersin, Sakarya ve Samsun' olmak üzere Türkiye'nin 11 ilinden eskrimciler Kovid-19 tedbirleri çerçevesinde piste çıkarak iki gün boyunca federasyon kupasını kazanmak için ter döktü.
 
2
 
Organizasyonda dereceye giren sporcular ile başarılı sporcu antrenörleri ‘Emir Şendut, Deniz Soykan, Yiğit Akdeniz ve Sertaç Taha Güldaş' kupalarını; Manavgat Gençlik Spor İlçe Müdürü Süleyman Karakaya'nın elinden aldı.

Program dahilinde ilerleyen günlerde ise; 29-30 Ocak'ta ‘Genç Kızlar/Erkekler Flöre', 1-2 Şubat'ta ‘Yıldız Kızlar/Erkekler Kılıç' ve 5-6 Şubat tarihlerinde ise ‘Genç Kızlar/Erkekler Kılıç' kategorilerinde karşılaşmalar yapılacak.

25-26 OCAK GENEL KUPA SONUÇLARI AŞAĞIDAKİ GİBİDİR:
YILDIZ KIZLAR EPE
1-Nilahsen Erten (Alfa Eskrim SK)
2-Zeynep Gürsu (Alfa Eskrim SK)
3-Bahar Erkun (Antalya Ferdi)
 
YILDIZ ERKEKLER EPE
1-Murat Meriç (Alfa Eskrim SK)
2-Burak Türkdil (TED SK)
3-Tuna Aykut (Alfa Eskrim SK)
 
Yıldız Kızlar Epe Antrenörleri
1-Emir Şendut
2-Deniz Soykan
3-Yiğit Akdeniz
 
Yıldız Erkekler Epe Antrenörleri
1-Deniz Soykan
2-Sertaç Taha Güldaş
3-Emir Şendut
 
 
Yıldızlar U17 Erkek Epe Genel Sıralama için tıklayınız.
Yıldızlar U17 Kız Epe Genel Sıralama için tıklayınız.