Yurt Dışı Turnuvalar Katılım İşlemleri Ve Esasları

Federasyonumuzun 2021-2022 Faaliyet Programında bulunan (FIE ve EFC) yurtdışı turnuvalara, Federasyon tarafından belirlenen sporcular haricinde, Milli Takım Sporcularının Belirlenmesi ve Temsil Görevi Verilmesi Talimatı hükümlerine göre katılmak isteyen sporcuların Federasyon banka hesabına ödemeleri gereken katılım bedeli ve konuyla ilgili açıklamalar aşağıda maddeler halinde belirtilmiştir. 

 

Katılım bedeli 100 Euro dur.

EFC lisans bedeli 25 Euro ( Circuit Turnuvaları için YILDIZLAR - U17) ,

FIE lisans bedeli 25 Euro (SADECE GENÇLER- BÜYÜKLER TURNUVALARINA KATILACAKLAR YATIRACAKLARDIR.) 'dur. 

   

    - Müsabakalara katılmak isteyen sporcu ve antrenörlerin  başvurularını turnuvadan en az 21 gün önce yaparak katılım bedelini ödemeleri gerekmektedir. Son           başvuru tarihi hafta sonuna (cumartesi-pazar) denk gelen turnuvalar için son başvuru tarihi, takip eden pazartesi günü mesai bitimi saat 17:00'a kadardır.

     - Başvurular sadece elektronik form üzerinden alınacak olup farklı şekillerde (Federasyon maillerine yapılan başvurular, faks yolu ile yapılan başvurular) yapılan       başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

 

       Yurt Dışı Turnuva Başvuru Formu; https://forms.gle/yPwogsLkkCpC7mvU9

 

     - Yurtdışı Turnuva katılım ve lisans bedeli Federasyon Online Ödeme Portalı üzerinden yapılacaktır.

    -  Katılım formlarında, 18 yaşından küçük sporcuların ilgili turnuvaya kimin sorumluluğunda katılacağı belirtilecek olup, sorumluluğu alan kişilerin belirtilmediği katılım başvuruları işleme alınmayacaktır. Ayrıca imzasız formlar da işleme alınmayacaktır.

     - Söz konusu turnuvaya katılım göstermek isteyen kafilelere yalnızca ferdi müsabakalar için hakem desteği verilecek olup, görevlendirilen hakemlere aynı zamanda organizasyonun uygulaması doğrultusunda takım müsabakalarında da görev verilebilir. Ancak Federasyonca ferdi müsabakalar için görevlendirilen hakemlerin takım müsabakaları için kabul edilmemesi durumunda, takım müsabakalarına katılacaklar tarafından hakem ücretinin organizasyona ödemesi yapılacaktır. Katılım gösteren tüm vizeli antrenör ve sporculara pasaport kullandırılacaktır. İlgili sezonda vizeli olmayan antrenörlerin idareci olarak onayları alınacaktır. Antrenör olarak katılımlarda en az 2. kademe antrenör olma zorunluluğu bulunmaktadır.

     - Turnuvaya katılacak kafilelerin; tüm ulaşım, konaklama, transfer, lisans, müsabaka kayıt v.s. ücretleri katılımcılara ait olmak üzere bütün organizasyonlarının,  kendileri, bölgeleri veya kulüpleri tarafından yapılması gerekmektedir. Federasyon; katılımcıların yalnızca akreditasyon işlemlerini yapacaktır.

 

  • Turnuvalarda Covid-19 salgın durumu nedeniyle olabilecek iptal durumlarında, Federasyon katılımcıların yapmış olduğu hiçbir masraftan sorumlu değildir.
  • Katılımcılar, Covid-19 salgın durumu ile ilgili olarak FIE, EFC ve turnuvanın düzenleneceği ülkenin tüm şartlarını yerine getirecektir. Söz konusu gereklilikler turnuva davetiyelerinde belirtilmektedir.

 

İlgililere ilanen duyurulur.

 

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

 1- Yurtdışı turnuvalara katılacak olan sporcuların, idareci veya antrenörlerinin müsabakaya katılımları için Federasyon Teknik Kurulunun onayını almaları zorunludur. Bu şekilde katılım gösterecek idareci ve antrenörler katılım bedeli ödemeyeceklerdir. İdarecilere pasaport kullandırılmayacaktır.

2- Müsabakalara katılacak olan idareci, sporcu ve antrenörlerin Federasyonumuz talimatlarına göre hareket etmeleri gerekmekte olup,  talimatlara uygun hareket etmeyenler hakkında gerekli disiplin işlemleri uygulanacaktır. 

3- Yurtdışı turnuvalara katılacak olan sporcu, antrenör ve idarecilerin milli takım eşofmanı giymeleri zorunludur.

4-Müsabaka bitimi pasaportlar sorumlu antrenörler tarafından federasyona iade edilecektir.